Ξεκινάνε τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αγίου Δημητρίου

602

To Δημοτικό Ωδείο Αγίου Δημητρίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τους νέους μαθητές που θα εγγραφούν αλλά και για τους παλιούς που θα επιστρέψουν.

Στο Δημοτικό Ωδείο μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα στα εξής μουσικά όργανα: πιάνο, βιολί, κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, αρμόνιο, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, κρουστά και ντραμς. Τα μαθήματα στο Ωδείο είναι ιδιαίτερα-ατομικά και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε επικοινωνήσει με την Κα. Χρύσα Χρυσού, Γραμματέα του Δημοτικού Ωδείου Αγίου Δημητρίου, η οποία μίλησε στο Agios Dimitrios News και μας ενημέρωσε για τις προσφορές του Ωδείου.

«Η εγγραφή 2 παιδιών έχει έκπτωση 15% και στα 3 παιδιά η έκπτωση είναι 20%. Αν κάποιο παιδί θέλει να ασχοληθεί με 2 αντικείμενα σπουδών τότε θα έχει έκπτωση 20%, ενώ αν γίνει εγγραφή σε 3 αντικείμενα η μείωση είναι 20%. Επίσης οι πολύτεκνοι έχουν έκπτωση 50% και οι τρίτεκνοι 30%. Τόσο οι πολύτεκνοι όσο και οι τρίτεκνοι πρέπει να προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Οι υπάλληλοι δήμου έχουν μείωση στα δίδακστρα κατά 5% και τέλος, οι μαθητές υποχρεωτικών θεωρητικών φιλαρμονικής γράφονται με έκπτωση 5%.»

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου και για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.: 2109710122, από τις 9:00 έως τις 17:00.

Οι ώρες λειτουργίας του Ωδείου είναι από 09.00 μέχρι 22.00 τις καθημερινές και από 09.00 έως 18.00 τα Σαββατοκύριακα.

Το Ωδείο βρίσκεται στην οδό Κλεάρχου 71 στον Άγιο Δημήτριο.