Την Τετάρτη 4/9 στο Στρογγυλό Σχολείο η παράσταση “Ζωντανό Μουσείο”

311
Στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο της Πλατείας Μίκης Θεοδωράκης, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε η παράσταση “Το φάντασμα του Σεραγίου” από το Θέατρο Σκιών του Σωκράτη Κοτσορέ.Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια όμορφη και διασκεδαστική παράσταση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση του Φεστιβάλ Πόλης για παιδιά.

Αύριο Τετάρτη 4/9/24, στο Στρογγυλό Σχολείο “Τάκης Ζενέτος” στις 20:30 θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση το “Ζωντανό Μουσείο”, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 30/8 αλλά αναβλήθηκε λόγω βροχής.
Υπενθυμίζουμε, ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πόλης γίνονται δεκτές προσφορές πολιτών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης που αποτελούν πολύτιμη συνδρομή προς τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας, οι οποίες φροντίζουν καθημερινά για τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας!
Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πόλης: https://online.anyflip.com/mwpjh/ztgu/mobile/index.html