Πρώτο κουδούνι για τα σχολεία του Δήμου Αγίου Δημητρίου!

604
Στον αγιασμό των 13ου & 21ου Δημοτικών Σχολείων και του 2ου Λυκείου, παρέστη ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου. Ο Στέλιος Μαμαλάκης αφού καλωσόρισε τα μέλη της σχολικής κοινότητας και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, σημείωσε ότι όλο το καλοκαίρι οι υπηρεσίες του Δήμου έκαναν μια τιτάνια προσπάθεια για να δρομολογηθούν όσα ζητήθηκαν από τα σχολεία.
Στέλιος Μαμαλάκης: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σοβαρά κτηριακά προβλήματα. Αυτό είναι απολύτως αναμενόμενο, αφού τα σχολεία μας είχαν αφεθεί στην τύχη τους, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια! Κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Όμως μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν και χρειάζεται χρόνος. Σας διαβεβαιώνω, ωστόσο, ότι κάθε χρόνο τα σχολεία μας θα είναι και καλύτερα!
Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσης ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από χορηγίες στη φετινή Ειρηνοδρομία και θα διατεθούν στα σχολεία του Αγίου Δημητρίου είναι περισσότερα από 21.000 ευρώ!