H πρεμιέρα του 6ου SOAFF – Stroggylo Open Air Film Festival

966

 Από την πρεμιέρα του 6ου SOAFF – Stroggylo Open Air Film Festival που έγινε το Σάββατο 1η Ιουλίου, στο δροσερό αίθριο του Στρογγυλού Σχολείου «Τάκης Ζενέτος» με την ταινία «Το Μενού» καθώς και από την πρεμιέρα του Cine Kids που έγινε την Κυριακή 2 Ιουλίου στο υπέροχο Πάρκο Ασυρμάτου, το οποίο γέμισε με τα γέλια των παιδιών.

Η προσέλευση και στις δυο πρεμιέρες ήταν συγκλονιστική και η ατμόσφαιρα κάτι περισσότερο από ευχάριστη.

Τις πρεμιέρες χαιρέτισαν η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου • Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Αττικής, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Γιάννης Μαθάς και Θοδωρής Σταματάκης καθώς και οι Μένος Δελιοτζάκης και Μπάμπης Τζιμινίδης από πλευράς Κινηματογραφικής Ομάδας της πόλης μας.

 Συνεχίζουμε δυνατά με δυο μήνες θερινού σινεμά στην πόλη μας με τόσο ωραίες ταινίες που πραγματικά δε θέλουμε να χάσουμε ούτε μια.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του SOAFF στο αίθριο του Στρογγυλού Σχολείου εδώ 👉 https://dad.gr/wp-content/uploads/2023/06/oaff_2023_programma.pdf

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Cine Kids στο Πάρκο Ασυρμάτου εδώ 👉 https://dad.gr/wp-content/uploads/2023/06/oaff_2023_programma-cinekids.pdf