Στον Φούρνο του χωριού μας για ψωμί, καφέδες, γλυκίσματα και όχι μόνο

731

Φρέσκο παραδοσιακό ψωμί, αρτοσκευάσματα, σφολιατοειδή, σάντουιτς, καφέδες αλλά και γλυκά είναι μόνο μερικά από όλα όσα θα βρείτε καθημερινά από νωρίς το πρωί στον Φούρνο του χωριού μας στον Άγιο Δημήτριο.

Οι “παλιοί” της περιοχής γνωρίζουν καλά πως φούρνος στο συγκεκριμένο σημείο επί της Αγίου Δημητρίου 165 υπάρχει εδώ και 60 χρόνια ωστόσο η όψη του άλλαξε πριν 10 χρόνια όταν η επιχείρηση πέρασε στον Παναγιώτη Γκιούλμπα. Με οδηγό την πολυετή εμπειρία του στον χώρο ο 54χρονος Παναγιώτης εξέλιξε το συγκεκριμένο κατάστημα και το μετέτρεψε σε έναν σύγχρονο φούρνο με μεγάλη ποικιλία από προϊόντα.  Με αργά και σταθερά βήματα, η επιχείρηση άρχισε να ξεχωρίζει τόσο για την ποικιλία των αρτοσκευασμάτων και ειδών ζαχαροπλαστικής όσο και για την εξυπηρέτηση των πελατών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η επιχείρηση διατηρεί και δεύτερο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη που επίσης ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του. Σημαντικό ρόλο, σύμφωνα και με τον Παναγιώτη, στην επιτυχημένη πορεία του φούρνου παίζει και το γεγονός πως αρχή της επιχείρησης ήταν, είναι και θα παραμείνει ο σεβασμός στον πελάτη.

Το ψωμί παρασκευάζεται καθημερινά στον χώρο του εργαστηρίου και προσφέρεται ολόφρεσκο στους πελάτες που καταφθάνουν από νωρίς για να ψωνίσουν αλλά και να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ στον εξωτερικό χώρο με τα τραπεζάκια που διαθέτει.

Εκτός από τις καθημερινές αγορές οι πελάτες τον προτιμούν και για την παρασκευή τούρτας κατά παραγγελία. Πεντανόστιμες τούρτες σε σχέδια της προτίμησής σας μπορούν να παρασκευαστούν και να γλυκάνουν τις ξεχωριστές στιγμές σας.

Τις γιορτές “Ο φούρνος του χωριού μας” φοράει τα γιορτινά του και οι πάγκοι του γεμίζουν με παραδοσιακές γιορτινές νοστιμιές. Εν όψει Πάσχα τα νηστίσιμα γλυκίσματα, τα κουλούρια και φυσικά τα τσουρέκια έχουν την τιμητική τους.