«Δες το αλλιώς» από τη θεατρική ερασιτεχνική ομάδα ενηλίκων Αγίου Δημητρίου

932

Την κωμωδία “Δες το αλλιώς” σε σκηνοθεσία της Γεωργίας Αθανασιάδου παρουσιάζει η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ενηλίκων του Αγίου Δημητρίου που μετρά 22 χρόνια λειτουργίας. Οι παραστάσεις που ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:30 στο 1ο ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου θα συνεχιστούν έως και την 21η Απριλίου.

Η θεατρική ομάδα του Αγίου Δημητρίου ξεκινά τις συναντήσεις της αρχές Σεπτεμβρίου και καθόλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται δύο παραγωγές. Για φέτος όπως δήλωσε η σκηνοθέτις, Γεωργία Αθανασιάδου, επιλέχτηκαν δύο κωμωδίες. Η πρώτη είναι το “Δες το αλλιώς” ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 17-18-19 Μαΐου και πρόκειται για την παράσταση “Όθων και Ποθούλα” του Άκη Δήμου. Η συγκεκριμένη παράσταση θα είναι και η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στο καινούργιο θέατρο Μελίνα Μερκούρη.

Λίγα λόγια για την σκηνοθέτιδα Γεωργία Αθανασιάδου

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Γεωργία Αθανασιάδου είναι η ψυχή της ομάδας αφού ανήκει σε αυτή σχεδόν 20 χρόνια. Ξεκίνησε από τα 17 της χρόνια ως μέλος της θεατρικής ομάδας, στη συνέχεια σπούδασε στη δραματική Σχολή “Αρχή” της Έλλης Καρά και έπειτα έγινε βοηθός σκηνοθέτη. Τα τελευταία περίπου 3 χρόνια είναι η σκηνοθέτις της ομάδας και στόχος της αποτελεί η συνεχής εξέλιξη της ομάδας. “Θέλουμε κάθε χρόνο να εξελισσόμαστε και να ανεβάζουμε ποιοτικά έργα” δήλωσε.